Начини за доставка

Поръчаните от вас артикули, ще Ви бъдат доставени oт 2 от 5 работни дни от датата на потвърждаване на поръчката на посочения от Вас адрес. Поръчките се обработват и се изпълняват по реда на тяхното постъпване в нашата система, а поръчки приети след 12,00 часа се обработват на следващия работен ден. Поръчки приети петък следобяд, събота, неделя или в неработен ден се изпълняват в първия работен ден /ако има вариянт да Ви изпълним по-бързо поръчката ние ще се свържем с Вас/. При потвърждаване на поръчката ще Ви се обадим или ще Ви уведомим по имейла, за да потвърдим наличността и начина за доставка. МОЛЯ, СЛЕДЕТЕ СИ ИМЕЙЛА РЕДОВНО ПРИ НАПРАВЕНА ПОРЪЧКА. Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани по телефона или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени). Информацията свързана с характеристики на дадени стоки и услуги на този сайт може да съдържа известни неточности, правописни или типографски грешки, различна окомплектованост на артикули спрямо различните държави както и остарели данни. Запазваме си правото да променяме или подменяме всяка информация, материали, продукти или услуги, описани в този сайт по всяко време и по всякакъв повод, без да носи отговорност и няма да уважи искове, основани на типографски или ценови грешки, допуснати в този сайт. На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката Вие имате право да се откажете от нея. Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви писмено или устно съгласие с настоящите или променените условия по нея. Ако има някаква промяна в цената на артикулите /намаление,увеличение/ Вие ще бъдете уведомени и поръчката Ви ще бъде изпълнена, само в случай, че Вие сте съгласни с новите условия. Цените се определят от вносителите и ние се ръководим по техните условия за работа. Към някои артикули в сайта има прикачени клипове, Моля обърнете внимание, че клиповете са реклами на марката и може да не съответстват на функциите на артикула. Вие поръчвате и получавате стоката от основната картинка към артикула.

Стойността на доставката се калкулира автоматично. Тя е 5,00лв. за територията на Р България за стойност на артикула до 299,00 ЛВ. За поръчки над тази стойност доставката е безплатна за клиента. За доставки извън територията на страната моля да се свържете с нас.

При доставката вие получавате фискален касов бон или фактура със стойността на поръчката и гаранционна карта (в случайте когато има такава, а ако няма-фискалния касов бон и документа за покупка са Вашата гаранция), като в нея е посочена датата на получаване на стоката и закупения артикул - това е и момента, от който започва да тече гаранционния срок.

Сравнение на продукти