• Начало
  • Общи условия за пазаруване

Общи условия за пазаруване

Настоящите общи условия дават информация на потребителите за правата, ограниченията и отговорностите им при използване на информацията и услугите в уебсайта. Всеки потребител, работещ със уебсайта е обвързан с правилата на настоящите общи условия от момента на влизане в уебсайта до напускането му.

Моля прочетете внимателно тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този сайт се счита, че сте съгласни с тези общи условия.

Адресът на електронната Ви поща ще бъде използван за комуникация и потвърждение на поръчките Ви. Моля проверявайте редовно кореспонденцията изпратена от нас.

Всички материали, които са публикувани в този сайт могат да се ползват само за лична употреба и с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения.

МОЕТО БЕБЕ ЕООД има правото да променя цените предлаганите продукти по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите.

Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора/потвърждаване на поръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, МОЕТО БЕБЕ ЕООД има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен възстановяване на сумите платени от потребителя.

ПОРЪЧКА

Поръчката може направите от секциите в сайта, където има публикувани оферти. Всяка оферта включва наименование на продукта, името на производителя, описание на продукта, снимка и цена. Посочените цени са в лева и с включено ДДС. Цената се отнася за 1 бр.

Всяка поръчка подлежи на потвърждение от наша страна. След проверка на наличностите клиентът се уведомява с е-мейл в рамките на 1-3 работни дни за наличността на продукта и времето на доставка.

Задължително е посочването на коректни данни за връзка в потребителя – телефон, адрес и електронна поща. Те са необходими за потвърждение и доставка на закупените стоки. МОЕТО БЕБЕ ЕООД се освобождава от задължението за изпълнение на поръчката, ако е посочена грешна, невярна или неточна информация за обратна връзка.

ДОСТАВКА НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА

Приемането на доставката става от клиента или трето лице от негово име, което лице трябва предварително да бъде посочено от клиента, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока и заплати разходите по доставката, както и цената на стоката по указаните начини на плащане.

Сравнение на продукти